functioneel en tijdloos

Ontdek het bad voor bij u in Volendam

De badkamer van uw dromen

Begin uw dag met een verfrissende douche en geniet van het comfort van vloerverwarming die uw voeten heerlijk verwent. Na een lange werkdag kunt u thuis ontspannen in een badkuip die op u wacht, voor een welverdiend moment van rust. Bij Groot Keuken en Bad bieden we een uitgebreid assortiment baden, zodat u kunt kiezen uit verschillende opties die perfect passen bij uw behoeften. Ontdek de badkamer waar u altijd van heeft gedroomd: ruim, comfortabel en voorzien van alle benodigde accessoires. Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te helpen bij het creëren van het perfecte ontwerp, omdat we begrijpen dat een badkamer geen alledaagse aankoop is. Bij Groot Keuken en Bad streven we naar duurzame kwaliteit, zodat u jarenlang kunt genieten van uw badkamer. Wacht niet langer en maak van uw badkamerdromen werkelijkheid. Bezoek Groot Keuken en Bad vandaag nog en ontdek ons uitgebreide assortiment baden en accessoires. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat uw badkamer niet alleen functioneel is, maar ook een oase van rust en ontspanning wordt. Kies voor de duurzame kwaliteit en het vakmanschap van Groot Keuken en Bad, en geniet jarenlang van uw perfecte badkamer.

Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs bij ons in de showroom

Groot keuken en bad VOLENDAM

Ontdek onze badkamer showroom

Of u nu opteert voor een luxueus bubbelbad, een elegante vrijstaande badkuip of een handige inloopdouche, bij Groot Keuken en Bad in Volendam vindt u de perfecte oplossing voor uw badkamer. Onze badkamers zijn zorgvuldig ontworpen met aandacht voor zowel esthetiek als bruikbaarheid, zodat u dagelijks kunt genieten van een spa-achtige ervaring in uw eigen huis in Volendam.

Bad Volendam

Met onze jarenlange ervaring, uitgebreide technische kennis en een diepe passie voor het creëren van badkamers die zowel mooi als functioneel zijn, bieden wij eerlijk advies en begeleiding tijdens uw aankoopproces. Elke badkamer is uniek en vraagt om maatwerk. Daarom nemen wij de tijd om uw wensen te begrijpen en te verwezenlijken. Samen stellen we een gedetailleerd ontwerp op dat volledig aan uw behoeften voldoet. U ontvangt een vrijblijvende offerte, zodat u rustig en weloverwogen uw beslissing kunt nemen. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek of om direct een afspraak te maken voor uitgebreid advies.

Deskundig badkamer advies

Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te assisteren bij het creëren van uw ideale badkamer. Vanaf de afmetingen tot aan de keuze van materialen en kleuren, wij vertalen uw wensen naar een op maat gemaakt interieurontwerp. Breng gerust de plattegrond van uw huis mee voor een 3D-visualisatie van uw badkamer. Gedurende het proces heeft u de volledige zeggenschap over eventuele aanpassingen, en samen verkennen we nieuwe mogelijkheden. Maak vandaag nog een afspraak en vertrouw op Groot Keuken en Bad voor het realiseren van uw droom badkamer.

3D ontwerp voor uw badkamer in Volendam

Bij Groot Keuken en Bad bieden we u de kans om een gedetailleerd 3D-ontwerp te ontvangen voor uw badkamer in Volendam. Onze deskundige adviseurs staan paraat om u waardevolle begeleiding te bieden bij het bepalen van afmetingen, materiaalkeuzes, kleurpalet en designelementen. Wij vertalen uw wensen nauwgezet naar een interieurontwerp dat naadloos aansluit op uw persoonlijke smaak en behoeften. Breng gerust de plattegrond van uw huis in Volendam mee, zodat we u een realistische 3D-visualisatie van uw droom badkamer kunnen tonen. Hierdoor krijgt u al vooraf een levendig beeld van het uiteindelijke resultaat. Bovendien kunt u gedurende het proces aanpassingen doorvoeren, en onze adviseurs zullen u attent maken op mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht. Bij Groot Keuken en Bad streven we ernaar om uw badkamerdromen werkelijkheid te maken.
Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.