Mooi en functioneel

Wij creëren de badkamer van uw dromen

De badkamer van uw dromen

Begin uw dag met het genot van een verkwikkende douche en het comfort van vloerverwarming die uw voeten liefdevol omhelst. En na een lange werkdag wacht een ontspannend bad op u, als beloning voor uw inspanningen. Bij Groot Keuken en Bad in Noord-Holland vindt u de badkamer waar u altijd van gedroomd heeft: ruim, comfortabel en volledig uitgerust met alle benodige accessoires. Wij staan gereed om u te begeleiden bij het creëren van het perfecte ontwerp, want het aanschaffen van een badkamer is geen alledaagse gebeurtenis. Een badkamer van Groot Keuken en Bad staat garant voor duurzame kwaliteit en vele jaren van genot.

Maak een afspraak of loop binnen in onze showroom!

Badkamer Noord Holland

Ontdek de mooiste badkamer showroom van Noord Holland

Groot Keuken en Bad heeft zijn vestiging op het uitgestrekte industrieterrein Baanstee-Oost in Purmerend, Noord-Holland, waar u onze royale showroom van 2.000m² aantreft. Deze showroom fungeert als een veelzijdig centrum voor keukens, badkamers en tegels, ontworpen om u te inspireren voor al uw huiselijke bouw- of verbouwplannen. Ons team van deskundige adviseurs staat paraat om u met toewijding te ondersteunen en te begeleiden. Bovendien bieden wij professionele montage- en inbouwdiensten aan voor uw keukens en badkamers, zodat u vol vertrouwen kunt rekenen op de vakkundige installatie van uw gekozen producten.

Badkamer Noord Holland

Bij het aanschaffen van een nieuwe badkamer is het van essentieel belang om weloverwogen keuzes te maken en eerlijk advies te verkrijgen. Met onze uitgebreide ervaring, diepgaande technische kennis en passie voor het creëren van zowel prachtige als functionele ruimtes, staan we klaar om aan al uw wensen te voldoen. We begrijpen dat elke badkamer uniek is en maatwerk vereist, en daarom nemen we de nodige tijd om dit te verwezenlijken. In samenwerking met u ontwikkelen we een gedetailleerd en realistisch ontwerp dat naadloos aansluit op uw behoeften. Vervolgens ontvangt u geheel vrijblijvend een passende offerte, zodat u rustig de tijd heeft om een weloverwogen beslissing te nemen. U bent van harte welkom voor een eerste kennismakingsgesprek, of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies.

Deskundig badkamer advies

Onze ervaren adviseurs zijn beschikbaar om u waardevolle begeleiding te bieden bij het ontwerpen van uw ideale badkamer. We helpen u bij het maken van weloverwogen keuzes op het gebied van afmetingen, materialen, kleuren en designelementen. Door uw wensen te vertalen naar een interieurontwerp dat naadloos aansluit op uw persoonlijke stijl, werken we samen aan de realisatie van uw droombadkamer. Het is handig als u de plattegrond van uw huis meebrengt, zodat we een gedetailleerde 3D-visualisatie kunnen maken van uw gewenste badkamer. Dit geeft u vooraf een helder beeld van het uiteindelijke resultaat. Gedurende het proces heeft u de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren, en we zullen u tevens informeren over mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

3D ontwerp bij uw badkamer

Bij Groot Keuken en Bad kunt u profiteren van ons aanbod voor een gedetailleerd 3D-ontwerp van uw badkamer. Onze ervaren adviseurs staan gereed om u waardevolle begeleiding te bieden bij het kiezen van de juiste afmetingen, materialen, kleuren en designelementen. We vertalen uw wensen nauwkeurig naar een interieurontwerp dat volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak en behoeften. Het is handig als u de plattegrond van uw huis meeneemt, zodat we een realistische 3D-weergave kunnen creëren van uw gedroomde badkamer. Hierdoor krijgt u vooraf een duidelijk en levendig beeld van het eindresultaat. Gedurende het proces heeft u de vrijheid om aanpassingen door te voeren, en onze adviseurs zullen u tevens informeren over mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht.
Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.