Mooi en functioneel

Wij creëren de badkamer van uw dromen

De badkamer van uw dromen

Begin uw dag met het genot van een verfrissende douche en het comfort van vloerverwarming die uw voeten verwent. En wanneer u thuiskomt van een lange werkdag, wacht er een badkuip op u voor een welverdiend moment van ontspanning. Bij Groot Keuken en Bad vindt u de badkamer waar u altijd van heeft gedroomd: ruim, comfortabel en uitgerust met alle benodigde accessoires. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van het perfecte ontwerp, want een badkamer is geen alledaagse aankoop. Een badkamer van Groot Keuken en Bad staat garant voor duurzame kwaliteit en jarenlang plezier.

Maak een afspraak of loop binnen in onze showroom!

Badkamer PURMEREND

Ontdek de badkamer showroom in Purmerend

Groot Keuken en Bad is gevestigd op het ruime industrieterrein Baanstee-Oost in Purmerend, waar u onze uitgestrekte showroom van 2.000m² kunt vinden. In deze showroom, die fungeert als een centrum voor keukens, badkamers en tegels, kunt u volop inspiratie opdoen voor al uw huiselijke bouw- of verbouwplannen. Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om u te ondersteunen en te begeleiden. Bovendien bieden wij ook professionele montage- en inbouwdiensten aan voor uw keukens en badkamers, zodat u kunt vertrouwen op een vakkundige installatie van uw gekozen producten.

Badkamer Purmerend

Bij het aanschaffen van een nieuwe badkamer is het essentieel om de juiste keuzes te maken en eerlijk advies te ontvangen. Met onze jarenlange ervaring, uitgebreide technische kennis en passie voor het creëren van prachtige en functionele ruimtes, zijn wij er om aan al uw wensen te voldoen. We begrijpen dat elke badkamer uniek is en maatwerk vereist, en daarom nemen we de tijd om dit te realiseren. Samen met u stellen we een gedetailleerd en realistisch ontwerp op dat perfect bij uw wensen past. Vervolgens ontvangt u geheel vrijblijvend een passende offerte, zodat u rustig de tijd kunt nemen om een weloverwogen beslissing te nemen. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek, of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies.

Deskundig badkamer advies

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u waardevol advies te bieden bij het ontwerpen van uw badkamer. We zijn er om u te ondersteunen bij het bepalen van de juiste afmetingen, materialen, kleuren en designelementen. Door uw wensen te vertalen naar een interieurontwerp dat perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak, creëren we samen uw ideale badkamer. Het is handig om de plattegrond van uw huis mee te nemen, zodat we een 3D-impressie kunnen maken van uw gewenste badkamer. Hierdoor krijgt u vooraf een duidelijk beeld van het uiteindelijke resultaat. Tijdens het proces heeft u de mogelijkheid om aanpassingen te doen, en we zullen u ook informeren over mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

3D ontwerp bij uw badkamer

Bij Groot Keuken en Bad bieden wij u de mogelijkheid om een gedetailleerd 3D-ontwerp te ontvangen voor uw badkamer. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u waardevolle ondersteuning te bieden bij het bepalen van de afmetingen, materialen, kleuren en designelementen. We zullen uw wensen nauwkeurig vertalen naar een interieurontwerp dat volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak en behoeften. Het is handig om de plattegrond van uw huis mee te nemen, zodat we een realistische 3D-weergave kunnen maken van uw gedroomde badkamer. Op die manier kunt u vooraf een duidelijk en levendig beeld krijgen van het uiteindelijke resultaat. Tijdens het proces heeft u de mogelijkheid om aanpassingen te doen en onze adviseurs zullen u tevens informeren over mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.