Mooi en functioneel

Bezoek de mooiste Badkamer Showroom van Noord Holland

Voor elke wens een droom badkamer

Met een schat aan ervaring, solide technische kennis en een toewijding aan het creëren van prachtige en functionele ruimtes, zetten wij onze expertise in om aan uw behoeften te voldoen. Het investeren in een nieuwe badkamer is een aanzienlijke stap en vereist zorgvuldige aandacht en eerlijk advies. Daarom besteden wij de nodige tijd aan elke badkamer, omdat maatwerk van cruciaal belang is. Samen met u ontwikkelen we een gedetailleerd en realistisch ontwerp. Na dit proces ontvangt u een gepaste, geheel vrijblijvende offerte, waardoor u alle tijd heeft om weloverwogen keuzes te maken. Bezoek snel onze showroom in Noord-Holland voor een eerste kennismaking, of maak direct een afspraak voor een uitgebreid advies.

Maak vrijblijvend een afspraak of loop gewoon binnen in onze showroom in Noord Holland

BADKAMER SHOWROOM Noord Holland

Ontdek de mooiste badkamer showroom van Noord Holland

In de showroom van Groot Keuken en Bad in Noord Holland ontdekt u een uitgebreide verzameling badkamermeubels, sanitair en accessoires. Bepaal de gewenste opstelling van uw badkamer: praktisch en minimalistisch of juist royaal en luxueus, maar altijd gericht op comfort. Maak vervolgens uw keuze uit de diverse stijlen die het beste bij uw voorkeur passen. Laat de uitvoering maar aan ons over.

Voor iedere smaak badkamer tegels

Informeer onze adviseurs over de gewenste sfeer die u wilt bereiken in onze showroom. Ontdek een diverse verzameling badkamertegels in verschillende maten, kleuren en texturen. Onze deskundigen zullen u begeleiden naar de juiste badkamertegels voor uw vloer of wand: tegels die niet alleen duurzaam en functioneel zijn, maar ook naadloos aansluiten bij uw persoonlijke smaak.

Vakkundig badkamer advies

Onze ervaren adviseurs staan paraat in de showroom in Noord-Holland om u waardevol advies te geven bij het ontwerpen van uw badkamer. Wij begeleiden u bij het bepalen van de juiste afmetingen, materialen, kleuren en designelementen, zodat uw badkamer naadloos aansluit bij uw persoonlijke voorkeur. Het is handig om de plattegrond van uw huis mee te nemen, zodat wij een 3D-impressie kunnen maken van uw beoogde badkamerontwerp. Hierdoor krijgt u vooraf een helder beeld van het eindresultaat. Samen werken we aan het realiseren van uw ideale badkamer. Gedurende het proces heeft u de mogelijkheid om aanpassingen te doen, en we informeren u tevens over mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

3D ontwerp bij uw badkamer

Bij Groot Keuken en Bad in Noord Holland bieden wij u de mogelijkheid om een nauwkeurig 3D-ontwerp te ontvangen voor uw badkamer. Breng de plattegrond van uw huis mee, zodat wij een realistische 3D-weergave kunnen genereren van uw gedroomde badkamer. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u waardevolle ondersteuning te bieden bij het bepalen van de afmetingen, materialen, kleuren en designelementen. Op deze manier creëren we gezamenlijk een interieurontwerp dat volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak en behoeften.
Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.