Mooi en functioneel

Bezoek de mooiste Badkamer Showroom in Purmerend

Voor elke wens een droom badkamer

Met vele jaren ervaring, gedegen technische kennis en de passie om mooie en praktische ruimtes te maken, gaan wij voor u aan de slag. Een nieuwe badkamer is een grote aanschaf en vraagt om aandacht en een eerlijk advies. Daarom nemen wij de tijd voor elke badkamer, want maatwerk is essentieel. Samen met u maken wij een gedetailleerd en realistisch ontwerp. U krijgt vervolgens een passende offerte, geheel vrijblijvend, zodat u alle tijd heeft om een keuze te maken. Kom gauw langs voor een eerste kennismaking of maak direct een afspraak voor een uitgebreid advies.

Maak vrijblijvend een afspraak of loop gewoon binnen in onze showroom

BADKAMER SHOWROOM PURMEREND

Ontdek de mooiste badkamer showroom in Purmerend

Bij Groot Keuken en Bad vindt u in de showroom een uitgebreide collectie badkamermeubels, sanitair en accessoires. Bepaal de gewenste indeling van uw badkamer: praktisch en minimalistisch of juist royaal en luxueus, maar altijd comfortabel. Kies vervolgens de stijl die het beste bij u past. Laat de uitvoering maar aan ons over.

Voor iedere smaak badkamer tegels

Vertel onze adviseurs welke sfeer u wilt creëren in onze showroom. In verschillende maten, kleuren en texturen vindt u een uitgebreide collectie badkamertegels. Wij wijzen u vervolgens de weg naar de juiste badkamertegels voor uw vloer of wand: een tegel die qua eigenschappen duurzaam en functioneel is, maar natuurlijk ook naadloos aansluit bij uw smaak.

Deskundig badkamer advies

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u waardevol advies te bieden bij het ontwerpen van uw badkamer. We ondersteunen u bij het bepalen van de juiste afmetingen, materialen, kleuren en designelementen, zodat uw badkamer perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak. Het is handig om de plattegrond van uw huis mee te nemen, zodat we een 3D-impressie kunnen maken van uw gewenste badkamerontwerp. Op deze manier krijgt u vooraf een duidelijk beeld van het uiteindelijke resultaat. Samen creëren we uw ideale badkamer. Tijdens het proces heeft u de mogelijkheid om aanpassingen te doen, en we zullen u ook informeren over mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

3D ontwerp bij uw badkamer

Bij Groot Keuken en Bad bieden wij u de mogelijkheid om een gedetailleerd 3D-ontwerp te ontvangen voor uw badkamer. Neem de plattegrond van uw huis mee, zodat we een realistische 3D-weergave kunnen maken van uw droom badkamer. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u waardevolle ondersteuning te bieden bij het bepalen van de afmetingen, materialen, kleuren en designelementen. Op deze manier creëren we samen een interieurontwerp dat volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak en behoeften.

Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.