Mooi en functioneel

Bezoek de mooiste Badkamer Showroom bij Volendam

Voor elke wens een droom badkamer

Met een schat aan ervaring, diepgaande technische kennis en een onwankelbare toewijding aan het scheppen van zowel prachtige als functionele ruimtes, bundelen wij onze expertise om volledig aan uw behoeften te voldoen. Het nemen van de stap om te investeren in een nieuwe badkamer is een significante beslissing die zorgvuldige aandacht en eerlijk advies vereist. Daarom koesteren wij elke badkamer met de broodnodige tijd, omdat maatwerk van essentieel belang is.

In nauwe samenwerking met u ontwikkelen we een gedetailleerd en realistisch ontwerp dat naadloos aansluit bij uw wensen. Na dit grondige proces presenteren wij u een passende, geheel vrijblijvende offerte, waardoor u ruim de tijd heeft om weloverwogen keuzes te maken. Aarzel niet om onze showroom aan de Baanstee, nabij Volendam, te bezoeken voor een eerste kennismaking of maak direct een afspraak voor een uitgebreid adviesgesprek. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Maak vrijblijvend een afspraak of loop gewoon binnen in onze showroom in Noord Holland

BADKAMER SHOWROOM VOLENDAM

Ontdek de mooiste badkamer showroom van Noord Holland

Verken in de showroom van Groot Keuken en Bad, gelegen aan de Baanstee in de nabijheid van Volendam, een uitgebreide collectie badkamermeubels, sanitair en accessoires. Definieer de gewenste opstelling van uw badkamer, of het nu gaat om een praktische en minimalistische inrichting of juist een weelderige en luxueuze sfeer, altijd met de nadruk op comfort. Maak vervolgens een keuze uit de diverse stijlen die het beste aansluiten bij uw persoonlijke voorkeur. Vertrouw op ons voor de vakkundige uitvoering, want uw badkamercreatie is bij ons in goede handen.

Voor iedere smaak een passende badkamer

Breng onze adviseurs op de hoogte van de gewenste sfeer die u wilt creëren in onze showroom. Verken een gevarieerde verzameling badkamertegels in diverse maten, kleuren en texturen. Onze experts staan klaar om u te leiden naar de perfecte badkamertegels voor uw vloer of wand. Deze tegels zijn niet alleen duurzaam en functioneel, maar worden ook zorgvuldig gekozen om naadloos aan te sluiten bij uw individuele smaak. Vertrouw op ons om uw badkamer met stijl en precisie te transformeren.

Deskundig badkamer advies

In onze showroom aan de Baanstee in Purmerend, vlakbij Volendam staan ervaren adviseurs klaar om u waardevol advies te bieden bij het ontwerpen van uw badkamer. Wij assisteren u bij het bepalen van de optimale afmetingen, materialen, kleuren en designelementen, zodat uw badkamer perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Het is handig om de plattegrond van uw huis mee te nemen, zodat wij een 3D-impressie kunnen creëren van uw beoogde badkamerontwerp. Hierdoor krijgt u vooraf een helder beeld van het eindresultaat. Gezamenlijk werken we aan de verwezenlijking van uw ideale badkamer. Gedurende dit proces heeft u de flexibiliteit om aanpassingen door te voeren, en bovendien brengen wij u op de hoogte van mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

3D ontwerp bij uw badkamer

Bij Groot Keuken en Bad bieden wij u de kans om een gedetailleerd 3D-ontwerp te verkrijgen voor uw badkamer. Neem de plattegrond van uw huis mee, zodat wij een realistische 3D-weergave kunnen genereren van uw gedroomde badkamer. Onze ervaren adviseurs staan paraat om u waardevolle ondersteuning te bieden bij het bepalen van de afmetingen, materialen, kleuren en designelementen. Op deze wijze werken we gezamenlijk aan een interieurontwerp dat volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak en behoeften.

Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.