Mooi en functioneel

Ontdek de badkamer voor bij u in Volendam​

De badkamer van uw dromen

Begin uw dag met het pure genot van een verkwikkende douche en de weelde van vloerverwarming die uw voeten liefkoost. En na een lange werkdag, wacht er een ontspannend bad op u om u het welverdiende moment van rust te schenken. Bij Groot Keuken en Bad vindt u de badkamer van uw dromen: ruim, comfortabel en voorzien van alle benodigde voorzieningen. We staan voor u klaar om u te assisteren bij het creëren van het perfecte ontwerp, want de aanschaf van een badkamer is geen alledaagse gebeurtenis. Een badkamer van Groot Keuken en Bad staat garant voor duurzame kwaliteit en jarenlang genot.

Maak een afspraak of loop gewoon binnen in de showroom!​

Badkamer VOLENDAM

Maak een afspraak of loop gewoon binnen in de showroom!

Gevestigd op het ruime industrieterrein Baanstee-Oost in Purmerend, verwelkomen wij u bij Groot Keuken en Bad in onze uitgestrekte showroom van maar liefst 2.000m². Deze showroom fungeert als een inspiratiecentrum voor keukens, badkamers en tegels, waar u volop ideeën kunt opdoen voor uw huiselijke bouw- of verbouwprojecten. Ons team van ervaren adviseurs staat klaar om u deskundige begeleiding te bieden. Bovendien bieden wij professionele montage- en inbouwdiensten aan voor uw keukens en badkamers, waardoor u kunt vertrouwen op een vakkundige installatie van uw gekozen producten.

Badkamer Volendam

Bij het overwegen van de aanschaf van uw nieuwe badkamer in Volendam is het cruciaal om weloverwogen keuzes te maken en eerlijk advies te ontvangen. Met onze rijke ervaring, uitgebreide technische expertise en toewijding aan het creëren van zowel prachtige als functionele ruimtes, staan wij klaar om aan al uw behoeften te voldoen. We begrijpen dat elke badkamer uniek is en maatwerk vereist, en we nemen de tijd om dit te verwezenlijken. In samenwerking met u stellen we een gedetailleerd en realistisch ontwerp op dat naadloos aansluit op uw wensen. Vervolgens bieden wij u geheel vrijblijvend een passende offerte aan, zodat u rustig de tijd kunt nemen om een weloverwogen beslissing te nemen. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek, of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies.

Deskundig badkamer advies

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u waardevol advies te bieden bij het ontwerpen van uw badkamer in Volendam. We zijn er om u te ondersteunen bij het bepalen van de juiste afmetingen, materialen, kleuren en designelementen. Door uw wensen te vertalen naar een interieurontwerp dat perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak, creëren we samen uw ideale badkamer. Het is handig om de plattegrond van uw huis mee te nemen, zodat we een 3D-impressie kunnen maken van uw gewenste badkamer. Hierdoor krijgt u vooraf een duidelijk beeld van het uiteindelijke resultaat. Tijdens het proces heeft u de mogelijkheid om aanpassingen te doen, en we zullen u ook informeren over mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

3D ontwerp bij uw badkamer

Bij Groot Keuken en Bad bieden wij u de kans om een gedetailleerd 3D-ontwerp te ontvangen voor uw badkamer. Onze ervaren adviseurs staan paraat om u waardevolle begeleiding te bieden bij het bepalen van de afmetingen, materialen, kleuren en designelementen. We zullen uw wensen nauwkeurig omzetten naar een interieurontwerp dat perfect aansluit op uw persoonlijke smaak en behoeften. Het is handig als u de plattegrond van uw huis meeneemt, zodat we een realistische 3D-visualisatie kunnen creëren van uw gedroomde badkamer. Hierdoor kunt u vooraf een helder en levendig beeld krijgen van het uiteindelijke resultaat. Tijdens het proces heeft u de mogelijkheid tot aanpassingen, en onze adviseurs zullen u ook informeren over opties waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft.
Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.