't liefst een Siematic​

Groot is de Siematic Dealer voor Volendam

Uw lifestyle heeft ons geïnspireerd

SieMatic hanteert een vernieuwende filosofie met tijdloos elegante keukens in vier verschillende lifestyles: PURE, URBAN, CLASSIC en MONDIAL. Deze lifestyles worden niet alleen beperkt tot de keuken, maar omvatten het gehele interieur.

In de showroom van Groot Keuken en Bad komt de essentie van deze lifestyles volledig tot uiting. We presenteren exclusieve designkeukens als integraal onderdeel van de leefomgeving, in lijn met de SieMatic-filosofie. Dit maakt Groot Keuken en Bad de ideale plek om inspiratie op te doen, niet alleen voor uw keuken, maar voor uw gehele interieur. Onze consultants, die het niveau van interieurontwerpers hebben, voorzien u van deskundig advies. Samen met u creëren zij keukens en woonruimtes die niet alleen mooi en praktisch zijn, maar ook de tijdloze elegantie van SieMatic uitstralen.

Maak hier een afspraak of loop binnen in onze showroom!

Groot is de SIEMATIC Dealer voor volendam

De SieMatic-Lifestyle: PURE

Architectonisch design dat zich kenmerkt door een strakke lijnvoering, waarbij alles wat overbodig is, achterwege is gelaten. Minimalistisch, zoals u dat graag wilt. Alles in één kleur: één houtsoort of met accenten door het aanbrengen van contrasten. Eenvoud aan de buitenkant, geavanceerde en doordachte details aan de binnenkant. Complete aandacht voor hetgeen ertoe doet.

De SieMatic-Lifestyle: URBAN

Stedelijk wonen kan overal. SieMatic realiseert keukens die de sfeer ademen van stadswoningen. Met een indeling die net zo onconventioneel is als uw manier van leven. Losse elementen waarin alle keukenfuncties slim en creatief bij elkaar worden gebracht, precies zoals u wilt. Designmeubels met levenservaring, vakantieherinneringen en een kruidentuintje. Een levendige keuken waarin genieten verder gaat dan koken, eten en drinken.

De SieMatic-Lifestyle: CLASSIC

Een stijl die u zelf bepaalt door een combinatie te kiezen van vormen, materialen, kleuren en details. Gebaseerd op de grote klassiekers, maar zo eigentijds als u wilt, met alle praktische eigenschappen en handige snufjes van een moderne keuken. Ingetogen, romantisch, uitbundig of zelfs glamoureus. Geen reproductie van antiek maar een totaal nieuwe interpretatie van het begrip `Classic´ dat ook in uw nieuwe woning schitterend tot zijn recht komt.

De SieMatic-Lifestyle: MONDIAL

Een stijl van wereldklasse. Echte persoonlijkheid onderwerpt zich aan geen enkele norm. Het expressieve design van SieMatic Mondial spreekt een minimalistische, moderne en geometrische vormentaal zonder traditionele ornamenten en opsmuk. Met gewaagde kleuren en vormen, gepaard gaand met expressieve materialen en materiaaldiktes, overschrijdt het de grenzen van het keukendesign. Het opent een zinnenprikkelende wereld van weelde, eenvoud en sensualiteit.

Deskundig advies voor uw keuken in Volendam

Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te ondersteunen bij het verwezenlijken van uw droomkeuken in Volendam. Ze helpen u graag bij het omzetten van uw ideeën naar een interieurontwerp dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke voorkeur. Met hun kennis over maten, materialen, kleuren en design zullen ze u begeleiden gedurende het hele proces. Aarzel niet om de plattegrond van uw huis mee te brengen, zodat we een indrukwekkende 3D-weergave kunnen maken van uw gewenste keuken. Dit geeft u een duidelijk beeld van het eindresultaat nog voordat we aan de slag gaan. Tijdens het proces heeft u alle vrijheid om aanpassingen te doen, en onze adviseurs zullen u tevens informeren over mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

3D ontwerp bij uw Siematic keuken

Bij Groot Keuken en Bad bieden wij u de kans om vooraf een nauwkeurig 3D-ontwerp te ontvangen, waardoor u een gedetailleerd beeld krijgt van hoe uw Siematic keuken eruit zal zien in uw woning in Volendam. Dankzij geavanceerde technologieën van morgen kunnen we een realistische 3D-weergave van uw gewenste keukenontwerp creëren, zodat u volledig inzicht krijgt in uw aankoop.
Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.