Vindt uw industriële keuken bij Groot Keuken en Bad

Wat is een industriële keuken

Gemaakt van ruwe, onafgewerkte materialen zoals beton, baksteen en metaal, hebben keukens in industriële stijl een stoer voorkomen dat geïnspireerd is op de ‘vintage’ uitstraling van oude fabrieken en lofts. Vaak hebben ze een minimalistisch design. Industriële keukens zijn geschikt voor mensen die willen dat hun keuken tegen een stootje kan.

 

 

 

Maak hier een afspraak, u bent ook zonder afspraak welkom om de showroom in te stappen!

Industriële KEUKENS

Ontdek de Groot keuken showroom in Purmerend

Op het ruime industrieterrein Baanstee-Oost in Purmerend vindt u Groot Keuken en Bad, waar we een uitgestrekte showroom van maar liefst 2.000m² hebben. Hier kunt u een diversiteit aan keukenstijlen ontdekken, waaronder modern, klassiek, industrieel en landelijk. Als keuken-, badkamer- en tegelcentrum bieden wij volop inspiratie voor uw bouw- of verbouwplannen. Ons toegewijde team van deskundige adviseurs staat klaar om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes. Daarnaast verzorgen wij professionele montage- en inbouwdiensten voor uw keukens en badkamers. Bezoek onze showroom en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droominterieur.

Kookgemak met industriële keukens

Industriële keukens, met hun robuuste uitstraling, bieden niet alleen hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen, maar ook geavanceerde technologieën die het koken vergemakkelijken. Ontdek slimme opbergsystemen, uitschuifbare keukenbladen, geïntegreerde verlichting en geavanceerde keukenapparatuur met touchscreens en draadloze connectiviteit. Met deze revolutionaire functies wordt koken in de industriële keuken een ware luxe-ervaring.

Vakkundig keuken advies

Met de expertise van onze adviseurs kunt u rekenen op waardevolle ondersteuning op het gebied van maatvoering, materialen, kleuren en design. Uw wensen worden nauwkeurig verwerkt in een interieurontwerp dat volledig is afgestemd op uw smaak. Gedurende het proces kunt u tussentijds nog aanpassingen doen en wij informeren u over mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan heeft gedacht. Om u een goed beeld te geven van het uiteindelijke resultaat, kunnen wij een 3D-impressie maken van uw droomkeuken of badkamer. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

3D ontwerp bij uw industriële keuken

Bij Groot Keuken en Bad bieden wij u de mogelijkheid om voordat u tot aanschaf overgaat, een gedetailleerd 3D-ontwerp van uw industriële keuken te ontvangen. We begrijpen hoe belangrijk het is om een helder beeld te hebben van uw toekomstige keuken en hoe deze eruit zal zien. Dankzij geavanceerde technologieën kunnen wij een realistische 3D-weergave creëren van uw gewenste keukenontwerp, zodat u exact kunt zien wat u gaat kopen. Op deze manier kunt u met vertrouwen en volledige zekerheid uw keuze maken.

Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.