Vind uw keuken in onze showroom in Noord Holland

De keuken van uw dromen

Bij het samenstellen van uw droomkeuken komen kasten, een blad en apparatuur om de hoek kijken. Maar er is meer dan dat. Het gaat om het optimaal benutten van de beschikbare ruimte, het creëren van een harmonieus ontwerp, het kiezen van materialen die passen bij uw huiselijke omgeving en het efficiënt gebruiken van werk- en opbergruimtes. Dit proces doorloopt u waarschijnlijk maar eens in de 15 tot 20 jaar, dus het vereist aandacht, veel aandacht. Gelukkig kunt u rekenen op onze deskundige keukenadviseurs, die u die aandacht zullen geven. Met hun jarenlange ervaring, gedegen technische kennis en passie voor het creëren van mooie en praktische ruimtes, staan ze voor u klaar. Bent u benieuwd naar wat onze keukenadviseurs van Groot Keuken en Bad voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom voor een eerste kennismaking de mooiste keukenshowroom in Noord Holland of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies.

Maak vrijblijvend een afspraak of loop binnen in onze showroom!

KEUKENS NOORD HOLLAND

Ontdek de keuken showroom in Noord Holland

Groot Keuken en Bad ligt op het uitgestrekte industrieterrein Baanstee-Oost in Purmerend, Noord-Holland. Hier bevindt zich onze ruime showroom van 2.000m², die fungeert als het ultieme keuken-, badkamer- en tegelcentrum. Hier kunt u onbeperkt inspiratie opdoen voor al uw huiselijke bouw- en verbouwprojecten. Ons team van deskundige adviseurs staat altijd paraat om u te begeleiden en te ondersteunen. Bovendien bieden wij ook professionele montage- en inbouwdiensten voor uw keuken en badkamer.

Keukens Noord Holland

Bij het aanschaffen van een nieuwe keuken of badkamer is het van essentieel belang om de juiste keuzes te maken en eerlijk advies te ontvangen. Met onze jarenlange ervaring, diepgaande technische kennis en een passie voor het creëren van zowel esthetisch aantrekkelijke als praktische ruimtes, staan wij gereed om aan uw specifieke wensen te voldoen. We begrijpen dat elke keuken of badkamer uniek is en maatwerk vereist, en om die reden nemen we de tijd om uw visie werkelijkheid te maken. In samenwerking met u stellen we een gedetailleerd en realistisch ontwerp op. Na dit proces ontvangt u geheel vrijblijvend een passende offerte, zodat u alle tijd heeft om weloverwogen beslissingen te nemen. U bent van harte welkom voor een eerste kennismakingsgesprek, of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies.

Deskundig keuken advies

Onze ervaren adviseurs zijn gereed om u waardevolle ondersteuning te bieden in het kiezen van de juiste afmetingen, materialen, kleuren en design voor uw project. Wij zullen uw wensen omzetten in een interieurontwerp dat naadloos aansluit op uw persoonlijke voorkeur. Het is handig als u de plattegrond van uw huis meeneemt, aangezien dit ons in staat stelt om een 3D-visualisatie te maken van uw gewenste keuken of badkamer. Hierdoor krijgt u vooraf een helder beeld van het uiteindelijke resultaat. Gedurende dit proces heeft u de mogelijkheid om nog wijzigingen aan te brengen, en we zullen u tevens informeren over alternatieven waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft.

3D ontwerp bij uw keuken

Bij Groot Keuken en Bad geven we u de kans om een 3D-ontwerp te ontvangen voordat u uw keuken daadwerkelijk aanschaft. We begrijpen het belang van een exacte voorstelling van wat u koopt en hoe uw toekomstige keuken eruit zal zien. Dankzij geavanceerde technologieën zijn we in staat om een gedetailleerde en realistische 3D-visualisatie te creëren van het door u gewenste keukenontwerp.
Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.