Vind uw keuken in onze showroom in Purmerend

De keuken van uw dromen

Bij het samenstellen van uw droomkeuken komen kasten, een blad en apparatuur om de hoek kijken. Maar er is meer dan dat. Het gaat om het optimaal benutten van de beschikbare ruimte, het creëren van een harmonieus ontwerp, het kiezen van materialen die passen bij uw huiselijke omgeving en het efficiënt gebruiken van werk- en opbergruimtes. Dit proces doorloopt u waarschijnlijk maar eens in de 15 tot 20 jaar, dus het vereist aandacht, veel aandacht. Gelukkig kunt u rekenen op onze deskundige keukenadviseurs, die u die aandacht zullen geven. Met hun jarenlange ervaring, gedegen technische kennis en passie voor het creëren van mooie en praktische ruimtes, staan ze voor u klaar. Bent u benieuwd naar wat onze keukenadviseurs van Groot Keuken en Bad voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom voor een eerste kennismaking of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies.

Maak een afspraak of loop binnen in onze showroom!

KEUKENS PURMEREND

Ontdek de keuken showroom in Purmerend

Groot Keuken en Bad bevindt zich op het ruime industrieterrein Baanstee-Oost in Purmerend, waar u onze uitgestrekte showroom van 2.000m² kunt vinden. In deze showroom, een keuken-, badkamer- en tegelcentrum, kunt u volop inspiratie opdoen voor al uw huiselijke bouw- of verbouwplannen. Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om u te ondersteunen. Daarnaast bieden wij ook professionele montage- en inbouwdiensten voor uw keukens en badkamers.

Keukens Purmerend

Bij het kopen van een nieuwe keuken of badkamer is het belangrijk om aandacht te besteden aan de juiste keuze en eerlijk advies. Met onze jarenlange ervaring, uitgebreide technische kennis en passie voor het creëren van mooie en praktische ruimtes, staan wij klaar om aan uw wensen te voldoen. We begrijpen dat elke keuken of badkamer maatwerk vereist, en daarom nemen wij de tijd om dit te realiseren. Samen met u stellen we een gedetailleerd en realistisch ontwerp op. Vervolgens ontvangt u geheel vrijblijvend een passende offerte, zodat u rustig de tijd kunt nemen om een beslissing te maken. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek, of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies.

Deskundig keuken advies

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u waardevolle ondersteuning te bieden op het gebied van afmetingen, materialen, kleuren en design. We zullen uw wensen vertalen naar een interieurontwerp dat volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak. Het is handig om de plattegrond van uw huis mee te nemen, zodat we een 3D-impressie kunnen maken van uw gedroomde keuken of badkamer. Op die manier krijgt u vooraf een duidelijk beeld van het eindresultaat. Gedurende het proces kunt u nog aanpassingen doen en we zullen u ook informeren over mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

3D ontwerp bij uw keuken

Bij Groot Keuken en Bad bieden we u de mogelijkheid om een 3D-ontwerp te ontvangen voordat u daadwerkelijk uw keuken aanschaft. We begrijpen dat het belangrijk is om precies te zien wat u koopt en hoe uw toekomstige keuken eruit zal zien. Met behulp van geavanceerde technologieën kunnen we een gedetailleerde en realistische 3D-weergave maken van uw gewenste keukenontwerp.

Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.