Kom langs in onze keuken showroom in Purmerend

De keuken van uw dromen staat in onze showroom in Purmerend

Bij het realiseren van uw droomkeuken, staat de keuken showroom Purmerend centraal. Hierbij komen diverse aspecten kijken, zoals kasten, werkbladen en  keukenapparatuur. Maar het gaat verder dan dat. Het draait om het volledig benutten van de beschikbare ruimte, het creëren van een naadloos harmonieus ontwerp, het kiezen van materialen die perfect aansluiten bij uw huiselijke omgeving, en het efficiënt organiseren van werk- en opslagruimte. Dit proces doorloopt u normaal gesproken maar eens in de 15 tot 20 jaar, wat het des te belangrijker maakt om er volledige aandacht aan te schenken.

Gelukkig kunt u altijd vertrouwen op de expertise van onze keukenadviseurs in de keuken showroom Purmerend. Met hun uitgebreide ervaring, solide technische kennis en passie voor het creëren van prachtige en functionele keukenruimtes, staan zij klaar om u te begeleiden. Wilt u ontdekken wat de keukenadviseurs van Groot Keuken en Bad in de keuken showroom Purmerend voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom voor een eerste kennismaking, of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies.

Maak in onderstaande formulier een afspraak, of kom vrijblijvend langs in onze keuken showroom in Purmerend!

KEUKENS PURMEREND

Ontdek onze keuken showroom in Purmerend

Groot Keuken en Bad is gevestigd op het ruime industrieterrein Baanstee-Oost in Purmerend, waar onze uitgestrekte keuken showroom in Purmerend van 2.000m² te vinden is. In deze veelzijdige showroom, die tevens fungeert als keuken-, badkamer- en tegelcentrum, kunt u volop inspiratie opdoen voor al uw huiselijke bouw- of verbouwplannen. Ons team van ervaren adviseurs staat paraat om u bij te staan. Daarnaast bieden wij ook professionele montage- en inbouwdiensten voor uw keukens en badkamers.

Keukens Purmerend

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken of badkamer is het van groot belang om de juiste keuzes te maken en eerlijk advies te ontvangen. Met onze langdurige ervaring, diepgaande technische kennis en gepassioneerde toewijding aan het creëren van fraaie en functionele ruimtes, staan wij klaar om aan al uw wensen te voldoen. We begrijpen dat elke keuken of badkamer maatwerk vereist, en daarom nemen we de tijd om dit te verwezenlijken.

Samen met u ontwerpen we een gedetailleerd en realistisch plan dat volledig aansluit op uw behoeften. Vervolgens presenteren we u geheel vrijblijvend een passende offerte, zodat u alle tijd heeft om weloverwogen beslissingen te nemen. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek, of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies in onze keuken showroom in Purmerend.

Deskundig keuken advies

Onze ervaren adviseurs staan paraat om u waardevolle begeleiding te bieden met betrekking tot afmetingen, materiaalkeuzes, kleurpaletten en ontwerp. Wij zullen uw wensen omzetten in een interieurontwerp dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke voorkeur. Het is handig om de plattegrond van uw huis mee te nemen, zodat we een gedetailleerde 3D-weergave kunnen creëren van uw gedroomde keuken of badkamer. Op die manier krijgt u vooraf een helder beeld van het uiteindelijke resultaat. Gedurende het proces heeft u nog steeds de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren, en we zullen u ook op de hoogte brengen van mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht. U bent van harte welkom in onze keuken showroom in Purmerend voor een dergelijke gedetailleerde bespreking.

3D ontwerp bij uw keuken

Bij Groot Keuken en Bad bieden we u de mogelijkheid om een 3D-ontwerp te ontvangen voordat u daadwerkelijk uw keuken aanschaft. Het is belangrijk om precies te zien wat u koopt en hoe uw toekomstige keuken eruit zal zien. Met behulp van geavanceerde programma’s kunnen we een gedetailleerd en realistisch 3D-ontwerp maken van uw gewenste keukenontwerp.

Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.