Kom langs onze keuken showroom en vindt uw de droomkeuken voor bij u in Volendam

De keuken van uw dromen staat in onze showroom

Bij het verwezenlijken van uw droomkeuken in Volendam staat de keukenshowroom centraal. Hierbij zijn er verschillende aspecten te overwegen, zoals kasten, werkbladen en keukenapparatuur. Maar het gaat verder dan dat. Het draait om het volledig benutten van de beschikbare ruimte, het creëren van een naadloos harmonieus ontwerp, het kiezen van materialen die perfect aansluiten bij uw huiselijke omgeving, en het efficiënt organiseren van werk- en opslagruimte. Dit proces doorloopt u normaal gesproken maar eens in de 15 tot 20 jaar, wat het des te belangrijker maakt om er volledige aandacht aan te schenken.

Gelukkig kunt u altijd vertrouwen op de expertise van onze keukenadviseurs in de keukenshowroom. Met hun uitgebreide ervaring, solide technische kennis en passie voor het creëren van prachtige en functionele keukenruimtes, staan zij klaar om u te begeleiden. Wilt u ontdekken wat de keukenadviseurs van Groot Keuken en Bad in de showroom voor uw keuken in Volendam kunnen betekenen? U bent van harte welkom voor een eerste kennismaking, of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies.

Maak in onderstaande formulier een afspraak, of kom vrijblijvend langs in onze keukenshowroom

KEUKENSHOWROOM VOLENDAM

Ontdek onze keuken showroom voor uw keuken in Volendam

Groot Keuken en Bad is gevestigd op het ruime industrieterrein Baanstee-Oost in Purmerend, waar u onze uitgestrekte showroom van 2.000m² kunt vinden. Deze veelzijdige showroom fungeert als centrum voor keukens, badkamers en tegels, en biedt u volop inspiratie voor al uw huiselijke bouw- of verbouwplannen. Ons team van ervaren adviseurs staat klaar om u te assisteren, en we bieden tevens professionele montage- en inbouwdiensten voor uw keukens en badkamers aan.

Keuken showroom Volendam

Bij het overwegen van een nieuwe keuken of badkamer is het van cruciaal belang om weloverwogen beslissingen te nemen en eerlijk advies in te winnen. Met onze langdurige ervaring, diepgaande technische kennis en toegewijde passie voor het creëren van zowel prachtige als functionele ruimtes, staan wij klaar om aan al uw behoeften te voldoen. We begrijpen dat elke keuken of badkamer maatwerk vereist, en daarom nemen we de tijd om dit te realiseren. In samenwerking met u stellen we een gedetailleerd en realistisch plan op dat volledig aansluit op uw eisen. Vervolgens bieden we u geheel vrijblijvend een passende offerte aan, zodat u de nodige tijd heeft om goed doordachte beslissingen te nemen. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek, of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies in onze keukenshowroom in Purmerend.

Deskundig keuken advies voor uw keuken in Volendam

Onze ervaren adviseurs staan klaar om u waardevolle begeleiding te bieden bij zaken als afmetingen, materiaalkeuzes, kleurpaletten en ontwerp. Wij vertalen graag uw wensen naar een interieurontwerp dat perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Het is handig als u de plattegrond van uw huis meeneemt, zodat we een gedetailleerde 3D-weergave kunnen maken van uw gewenste keuken of badkamer. Op die manier krijgt u van tevoren een helder beeld van het uiteindelijke resultaat. Gedurende het proces heeft u nog steeds de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren, en we zullen u ook informeren over mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht. U bent van harte welkom in onze keukenshowroom in Purmerend voor een dergelijke gedetailleerde bespreking.

3D ontwerp bij uw keuken

Bij Groot Keuken en Bad bieden we u de kans om voorafgaand aan uw keukenaankoop een 3D-ontwerp te verkrijgen. Het is van groot belang om exact te visualiseren wat u aanschaft en hoe uw toekomstige keuken eruit zal zien. Dankzij geavanceerde software kunnen wij een gedetailleerd en realistisch 3D-ontwerp creëren van uw gewenste keukenontwerp.
Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.