Bezoek onze keukenshowroom in Purmerend

De keuken van uw dromen staat in onze keukenshowroom in Purmerend

Bij het verwezenlijken van uw droomkeuken is onze keukenshowroom in Purmerend de spil van het proces. Dit omvat diverse aspecten, waaronder kasten, werkbladen en keukenapparatuur. Echter, het gaat verder dan louter deze elementen. Het draait om het optimaal benutten van de beschikbare ruimte, het creëren van een naadloos harmonieus ontwerp, het kiezen van materialen die perfect passen bij uw thuisomgeving, en het efficiënt organiseren van werk- en opslagruimte. Dit is een proces dat doorgaans slechts eens in de 15 tot 20 jaar wordt doorlopen, wat het des te belangrijker maakt om hier de volle aandacht aan te schenken.

Gelukkig kunt u te allen tijde vertrouwen op de expertise van onze keukenadviseurs in onze keukenshowroom in Purmerend. Met hun uitgebreide ervaring, sterke technische kennis en passie voor het ontwerpen van prachtige en functionele keukenruimtes, staan zij klaar om u te begeleiden. Wilt u ontdekken wat de keukenadviseurs van Groot Keuken en Bad in de keukenshowroom in Purmerend voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom voor een eerste kennismaking, of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies.

Maak in onderstaande formulier een afspraak, of kom vrijblijvend langs in onze keukenshowroom in Purmerend!

KEUKENSHOWROOM PURMEREND

Ontdek onze keukenshowroom in Purmerend

Groot Keuken en Bad is gevestigd op het uitgestrekte industrieterrein Baanstee-Oost in Purmerend, waar u onze ruime keukenshowroom van 2.000m² aantreft. In deze veelzijdige showroom, die tevens dienst doet als centrum voor keukens, badkamers en tegels, kunt u volop inspiratie opdoen voor al uw huiselijke bouw- of verbouwplannen. Onze team van deskundige adviseurs staat klaar om u te begeleiden. Bovendien bieden wij professionele montage- en inbouwdiensten voor uw keukens en badkamers aan.

Keukens Purmerend

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken of badkamer is het essentieel om weloverwogen keuzes te maken en eerlijk advies te ontvangen. Met onze uitgebreide ervaring, diepgaande technische kennis en gedreven toewijding aan het ontwikkelen van aantrekkelijke en functionele ruimtes, staan wij klaar om aan al uw behoeften te voldoen. We begrijpen dat elke keuken of badkamer maatwerk vereist, en daarom nemen we de tijd om dit te realiseren. In samenwerking met u ontwikkelen we een gedetailleerd en realistisch plan dat volledig aansluit op uw vereisten. Daarna presenteren we u geheel vrijblijvend een passende offerte, zodat u alle tijd heeft om weloverwogen beslissingen te nemen. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek, of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies in onze keukenshowroom in Purmerend.

Deskundig keuken advies

Onze deskundige adviseurs zijn gereed om u waardevolle begeleiding te bieden op het gebied van afmetingen, materiaalkeuzes, kleurenschema’s en ontwerp. Wij vertalen uw wensen in een interieurontwerp dat naadloos aansluit op uw persoonlijke smaak. Het is handig om de plattegrond van uw huis mee te nemen, zodat we een gedetailleerde 3D-weergave kunnen genereren van uw gedroomde keuken of badkamer. Hierdoor krijgt u vooraf een helder beeld van het uiteindelijke resultaat. Gedurende het proces behoudt u de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren, en wij zullen u tevens op de hoogte stellen van mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht. U bent van harte welkom in onze keukenshowroom in Purmerend voor een dergelijke grondige bespreking.

3D ontwerp bij uw keuken

Groot Keuken en Bad biedt u de kans om een 3D-ontwerp te verkrijgen nog voordat u uw keuken daadwerkelijk aanschaft. Het is van groot belang om exact te visualiseren wat u aanschaft en hoe uw toekomstige keuken eruit zal zien. Dankzij geavanceerde software kunnen wij een nauwgezet en realistisch 3D-ontwerp creëren van uw beoogde keukenontwerp.
Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.