Vindt uw klassieke keuken bij Groot Keuken en Bad

Wat is een klassieke keuken

Klassieke keukens hebben een tijdloze en elegante uitstraling. Deze stijl is geïnspireerd op de Europese interieurtradities en kenmerkt zich door het gebruik van verfijnde materialen zoals marmer, koper en eikenhout. Een klassieke keuken is perfect voor mensen die houden van een elegante en tijdloze uitstraling met een gevoel van luxe en traditie. Klassieke keukens hebben vaak sierlijke kroonlijsten en rijke details, zoals handgesneden houtwerk en ingewikkelde tegelwerkpatronen. Qua kleuren wordt er veel gebruikgemaakt van warme en rijke kleuren zoals bordeauxrood, goud en donkerbruin.

Voer het contactformulier in om een afspraak te maken, u bent ook altijd welkom om de showroom binnen te lopen zonder aspraak.

KLASSIEKE KEUKENS

Ontdek de Groot keuken showroom in Purmerend

In Purmerend, op het ruime industrieterrein Baanstee-Oost, bevindt zich Groot Keuken en Bad. Onze uitgestrekte showroom van 2.000m² biedt een diversiteit aan keukenstijlen, waaronder modern, klassiek, industrieel en landelijk. Als keuken-, badkamer- en tegelcentrum bieden wij volop inspiratie voor uw bouw- of verbouwplannen. Ons deskundige team van adviseurs staat voor u klaar om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes. Bovendien verzorgen wij professionele montage- en inbouwdiensten voor uw keukens en badkamers. Bezoek onze showroom en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droominterieur.

Inbouwapparatuur maakt uw keuken smaakvol en gemakkelijk

Inbouwapparatuur is een geweldige manier om de keuken efficiënter te maken en ruimte te besparen. Door te kiezen voor inbouwapparatuur, creëer je niet alleen meer werkruimte, maar het kan ook de waarde van de keuken en het huis verhogen. Er zijn verschillende soorten inbouwapparatuur, waaronder ovens, magnetrons, kookplaten, afzuigkappen en vaatwassers. Inbouwapparatuur wordt direct geïnstalleerd in de kasten en aanrechtbladen, waardoor ze minder ruimte innemen en een naadloze uitstraling geven aan de keuken. Het is wel belangrijk om goed te kijken naar de afmetingen van de apparatuur en de beschikbare ruimte in de keuken voordat je inbouwapparatuur aanschaft.

Vakkundig keuken advies

Onze adviseurs hebben de expertise om u te voorzien van waardevolle ondersteuning op het gebied van de maatvoering, materialen, kleuren en design. Zo kunt u tussentijds nog aanpassingen doen en u laten informeren over mogelijkheden waar u misschien nog niet aan heeft gedacht. Uw wensen worden verwerkt in een interieurontwerp dat geheel naar uw smaak is vormgegeven. Wij kunnen dan een 3D-impressie maken van uw droomkeuken of badkamer, zodat u vooraf een goed beeld heeft van het resultaat.

3D ontwerp bij uw moderne keuken

Bij Groot Keuken en Bad bieden wij u de unieke mogelijkheid om vóór de aanschaf van uw klassieke keuken een gedetailleerd 3D-ontwerp te ontvangen. We begrijpen dat het essentieel is om een duidelijk beeld te hebben van hoe uw toekomstige keuken eruit zal zien. Met behulp van geavanceerde technologieën kunnen we een realistische 3D-weergave creëren van uw gewenste keukenontwerp, zodat u precies kunt zien wat u gaat kopen. Dit geeft u het vertrouwen en de zekerheid om weloverwogen keuzes te maken.

Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.