Vindt uw landelijke keuken bij Groot Keuken en Bad

Wat is een landelijke keuken

Een landelijke keuken creëert een warme, gezellige sfeer met een knipoog naar het plattelandsleven. Geïnspireerd door de natuur, maakt deze stijl gebruik van materialen zoals hout en steen. Rustieke elementen, zoals robuuste houten balken en gedetailleerde kastdeuren, dragen bij aan de charmante uitstraling. Natuurlijke kleuren zoals bruin, beige en groen vormen de basis van deze keukenstijl. Als u op zoek bent naar een gezellige en rustieke uitstraling in uw huis, is een landelijke keuken de perfecte keuze.

Maak hier een afspraak, u bent ook altijd welkom om zonder afspraak de showroom in te stappen!

Landelijke KEUKENS

Ontdek de keuken showroom in Purmerend

Op het ruime industrieterrein Baanstee-Oost in Purmerend bevindt zich Groot Keuken en Bad. In onze uitgestrekte showroom van 2.000m² kunt u een diversiteit aan keukenstijlen ontdekken, waaronder modern, klassiek, industrieel en landelijk. Als keuken-, badkamer- en tegelcentrum bieden we volop inspiratie voor uw bouw- of verbouwplannen. Ons deskundige team van adviseurs staat voor u klaar om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes. Bovendien verzorgen wij professionele montage- en inbouwdiensten voor uw keukens en badkamers. Bezoek onze showroom en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droominterieur.

Landelijke keuken

Met onze jarenlange ervaring, uitgebreide technische kennis en passie voor het creëren van mooie en praktische ruimtes, staan wij klaar om u eerlijk advies te geven bij het kopen van een nieuwe keuken of badkamer. We begrijpen dat maatwerk essentieel is voor elke keuken of badkamer, en daarom nemen wij de tijd om aan uw wensen te voldoen. Samen met u stellen we een gedetailleerd en realistisch ontwerp op, gevolgd door een vrijblijvende offerte. Neem de tijd om een weloverwogen beslissing te maken. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies.

Deskundig keuken advies

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u waardevolle ondersteuning te bieden bij het vertalen van uw wensen naar een interieurontwerp dat volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak. Op het gebied van afmetingen, materialen, kleuren en design zijn wij er om u te begeleiden. Neem gerust de plattegrond van uw huis mee, zodat wij een 3D-impressie kunnen maken van uw gedroomde keuken of badkamer. Op die manier krijgt u een duidelijk beeld van het eindresultaat voordat we beginnen. Gedurende het proces heeft u de mogelijkheid om aanpassingen te doen en wij zullen u tevens informeren over mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

3D ontwerp bij uw keuken

Bij Groot Keuken en Bad bieden we u de mogelijkheid om vooraf een gedetailleerd 3D-ontwerp te ontvangen voordat u daadwerkelijk uw keuken aanschaft. We begrijpen het belang van het zien van uw toekomstige keuken en hoe deze eruit zal zien. Met geavanceerde technologieën kunnen we een realistische 3D-weergave maken van uw gewenste keukenontwerp, zodat u precies kunt zien wat u koopt.

Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.