Vindt uw moderne keuken bij Groot Keuken en Bad

Wat is een moderne keuken

Herken moderne keukens aan strakke lijnen en een minimalistische uitstraling. Deze stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van moderne materialen zoals glas, staal en kunststof. Vaak zijn moderne keukens voorzien van inbouwapparatuur, zoals een geïntegreerde kookplaat en combi-oven. De kleuren wit, grijs, antraciet en zwart zorgen voor een functioneel en tijdloos ontwerp. Innovatieve oplossingen, zoals een uitschuifbaar keukenblad of een ingebouwd koffiezetapparaat, worden vaak gebruikt om het kookgemak te vergroten. Een moderne keuken is ideaal voor mensen die houden van een strak en tijdloos design, met innovatieve oplossingen en de nieuwste technologieën.

Maak hier een afspraak, u bent ook altijd welkom om zonder afspraak de showroom in te stappen!

MODERNE KEUKENS

Ontdek de Groot keuken showroom in Purmerend

In Purmerend, op het ruime industrieterrein Baanstee-Oost, bevindt zich Groot Keuken en Bad. Onze uitgestrekte showroom van 2.000m² biedt een diversiteit aan keukenstijlen, waaronder modern, klassiek, industrieel en landelijk. Als keuken-, badkamer- en tegelcentrum bieden wij volop inspiratie voor uw bouw- of verbouwplannen. Ons deskundige team van adviseurs staat voor u klaar om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes. Bovendien verzorgen wij professionele montage- en inbouwdiensten voor uw keukens en badkamers. Bezoek onze showroom en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droominterieur.

Kookgemak met moderne keukens

Naast het gebruik van hoogwaardige materialen en strakke ontwerpen, zijn moderne keukens ook bekend om hun innovatieve oplossingen en technologieën die het kookgemak vergroten. Denk hierbij aan slimme opbergsystemen, uitschuifbare keukenbladen, geïntegreerde verlichting en geavanceerde keukenapparatuur met touchscreens en draadloze connectiviteit.

Vakkundig keuken advies

 Onze adviseurs hebben de expertise om u te voorzien van waardevolle ondersteuning op het gebied van de maatvoering, materialen, kleuren en design. Uw wensen worden verwerkt in een interieurontwerp dat geheel naar uw smaak is vormgegeven. Zo kunt u tussentijds nog aanpassingen doen en u laten informeren over mogelijkheden waar u misschien nog niet aan heeft gedacht. Wij kunnen dan een 3D-impressie maken van uw droomkeuken of badkamer, zodat u vooraf een goed beeld heeft van het resultaat.

3D ontwerp bij uw moderne keuken

Bij Groot Keuken en Bad bieden wij u de mogelijkheid om een gedetailleerd 3D-ontwerp van uw moderne keuken te ontvangen voordat u tot aanschaf overgaat. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een helder beeld te hebben van uw toekomstige keuken en hoe deze eruit zal zien. Met behulp van geavanceerde technologieën kunnen wij een realistische 3D-weergave creëren van uw gewenste keukenontwerp, zodat u exact kunt zien wat u gaat kopen. Zo kunt u met vertrouwen en volledige zekerheid uw keuze maken.

Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.