Mooi en functioneel

Wij creëren het sanitair van uw dromen

Het sanitair van uw dromen

Begin uw dag met het genot van een verfrissende douche en het comfort van vloerverwarming die uw voeten omarmt. En wanneer u thuiskomt van een lange werkdag, wacht er een badkuip op u voor een welverdiend moment van ontspanning. Bij Groot Keuken en Bad vindt u het sanitair waar u altijd van heeft gedroomd: ruim, comfortabel en uitgerust met alle benodigde accessoires. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van het perfecte ontwerp, want sanitair is geen alledaagse aankoop. Het sanitair van Groot Keuken en Bad staat garant voor duurzame kwaliteit en jarenlang plezier. Onze deskundige adviseurs zullen u begeleiden bij het kiezen van de juiste opties en accessoires, zodat uw badkamer perfect past bij uw wensen en behoeften. Kom langs en ontdek de mogelijkheden voor een sanitairontwerp dat uw dagelijkse routine verandert in een luxe en comfortabele ervaring.

Maak een afspraak of loop binnen in onze showroom!

SANITAIR PURMEREND

Ontdek de sanitair showroom in Purmerend

Groot Keuken en Bad biedt een uitgestrekte showroom van 2.000m² op het ruime industrieterrein Baanstee-Oost in Purmerend. Hier kunt u volop inspiratie opdoen voor al uw huiselijke bouw- of verbouwplannen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te ondersteunen en begeleiden bij het kiezen van het perfecte sanitair. Of het nu gaat om keukens, badkamers of tegels, wij hebben het allemaal. Daarnaast bieden wij professionele montage- en inbouwdiensten aan, zodat u zeker kunt zijn van een vakkundige installatie van uw gekozen producten. Bezoek onze showroom en laat u inspireren door de hoogwaardige sanitairopties die wij te bieden hebben.

Sanitair Purmerend

Bij de aanschaf van uw nieuwe sanitair is het cruciaal om de juiste keuzes te maken en betrouwbaar advies te ontvangen. Met onze uitgebreide technische kennis, jarenlange ervaring en passie voor het creëren van functionele en prachtige ruimtes, staan wij volledig tot uw dienst. Wij begrijpen dat al het sanitair uniek is en aangepast moet worden aan uw wensen, daarom besteden wij de nodige tijd en aandacht om dit te verwezenlijken. Samen met u zullen we een gedetailleerd en realistisch ontwerp opstellen dat perfect aansluit bij uw behoeften. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend een passende offerte, zodat u alle tijd heeft om een weloverwogen beslissing te nemen. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies.

Deskundig sanitair advies

Bij het ontwerpen van uw sanitair staan onze deskundige adviseurs klaar om u waardevol advies te bieden. We ondersteunen u bij het bepalen van de juiste afmetingen, materialen, kleuren en designelementen, zodat uw sanitair perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak. Samen creëren we uw ideale sanitairruimte. Het is handig om de plattegrond van uw huis mee te nemen, zodat we een 3D-impressie kunnen maken van uw gewenste sanitairontwerp. Op deze manier krijgt u vooraf een duidelijk beeld van het uiteindelijke resultaat. Tijdens het proces heeft u de mogelijkheid om aanpassingen te doen, en we zullen u ook informeren over mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

3D ontwerp bij uw sanitair

Bij Groot Keuken en Bad bieden wij u de mogelijkheid om een gedetailleerd 3D-ontwerp te ontvangen voor uw sanitairruimte. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u waardevolle ondersteuning te bieden bij het bepalen van de afmetingen, materialen, kleuren en designelementen. Op deze manier creëren we samen een interieurontwerp dat volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak en behoeften. Neem de plattegrond van uw huis mee, zodat we een realistische 3D-weergave kunnen maken van uw gedroomde sanitair ruimte. Tijdens het proces heeft u de mogelijkheid om aanpassingen te doen en onze adviseurs zullen u ook informeren over mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht. Voor een duidelijk en levendig beeld van het uiteindelijke resultaat, ontvangt u vooraf een heldere weergave.

Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.