Mooi en functioneel

Sanitair voor uw droomhuis in Volendam

Het sanitair van uw dromen

Begin uw dag met het plezier van een verfrissende douche en het comfort van vloerverwarming die uw voeten omarmt. En na een lange werkdag, kunt u thuis genieten van een badkuip voor welverdiende ontspanning. Groot Keuken en Bad heeft het sanitair waar u altijd van gedroomd heeft: ruim, comfortabel en voorzien van alle benodigde accessoires. Onze experts staan klaar om u te assisteren bij het creëren van het perfecte ontwerp, omdat de aanschaf van sanitair geen alledaagse gebeurtenis is. Sanitair van Groot Keuken en Bad staat garant voor duurzame kwaliteit en jarenlang genot. Laat onze ervaren adviseurs u helpen bij het kiezen van de juiste opties en accessoires, zodat uw badkamer in Volendam perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Kom bij ons langs en ontdek de mogelijkheden voor een sanitairontwerp dat uw dagelijkse routine transformeert in een luxe en comfortabele ervaring.

Maak vrijblijvend een afspraak of kom gewoon binnen in onze showroom!

SANITAIR VOLENDAM

Ontdek onze sanitair showroom

Op het ruime industrieterrein Baanstee-Oost in Purmerend, strekt de showroom van Groot Keuken en Bad zich uit over 2.000m². Hier kunt u volop inspiratie opdoen voor al uw huiselijke bouw- of verbouwplannen, ondersteund door onze deskundige adviseurs die klaarstaan om u te begeleiden bij het selecteren van het perfecte sanitair. Of het nu keukens, badkamers of tegels betreft, wij hebben het allemaal. Bovendien bieden wij professionele montage- en inbouwdiensten aan, zodat u verzekerd bent van een vakkundige installatie van uw gekozen producten. Breng een bezoek aan onze showroom en raak geïnspireerd door ons hoogwaardige aanbod van sanitairopties.

Sanitair Volendam

Bij de aanschaf van nieuw sanitair is het essentieel om weloverwogen keuzes te maken en betrouwbaar advies te ontvangen. Met onze uitgebreide technische kennis, jarenlange ervaring en passie voor het creëren van zowel functionele als prachtige ruimtes, staan wij volledig tot uw beschikking. We begrijpen dat elk stuk sanitair uniek is en op maat moet worden gemaakt naar uw wensen. Daarom nemen we de nodige tijd en aandacht om dit te verwezenlijken. Samen met u zullen we een gedetailleerd en realistisch ontwerp opstellen dat naadloos aansluit op uw behoeften. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende, passende offerte, zodat u alle tijd heeft om een weloverwogen beslissing te nemen. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies.

Deskundig sanitair advies

Bij het ontwerpen van uw sanitair staan onze deskundige adviseurs klaar om waardevol advies te verstrekken. We begeleiden u bij het bepalen van de juiste afmetingen, materialen, kleuren en designelementen, zodat uw sanitair perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak. Samen creëren we de ideale sanitaire ruimte voor u. Het is handig om de plattegrond van uw huis mee te nemen, zodat we een 3D-impressie kunnen maken van uw gewenste sanitairontwerp. Op deze manier krijgt u vooraf een duidelijk beeld van het uiteindelijke resultaat. Gedurende het proces heeft u de mogelijkheid om aanpassingen te doen, en we zullen u ook informeren over mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

3D ontwerp bij uw sanitair

Bij Groot Keuken en Bad bieden wij u de mogelijkheid om een gedetailleerd 3D-ontwerp te ontvangen voor uw sanitairruimte. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u waardevolle ondersteuning te bieden bij het bepalen van de afmetingen, materialen, kleuren en designelementen. Samen creëren we een interieurontwerp dat volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak en behoeften. Zorg ervoor dat u de plattegrond van uw huis meeneemt, zodat we een realistische 3D-weergave kunnen maken van uw gedroomde sanitaire ruimte. Gedurende het proces heeft u de mogelijkheid om aanpassingen te doen, en onze adviseurs zullen u ook informeren over mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht. Voor een duidelijk en levendig beeld van het uiteindelijke resultaat ontvangt u vooraf een heldere weergave.

Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.