't liefst een Siematic

Tijdloos en elegant
keukendesign van SieMatic

SieMatic hanteert een vernieuwende filosofie, met tijdloos elegante keukens in vier verschillende lifestyles: PURE, URBAN, CLASSIC en MONDIAL. En die lifestyles houden niet op in de keuken, die omvatten een compleet interieur.

Op smaak gemaakt door Groot Keuken & Bad

Wanneer u een globaal of meer gedetailleerd idee van uw nieuwe SieMatic keuken hebt, dan zijn de mogelijkheden van het personaliseren eindeloos. Dat is een mooie reis, die altijd eindigt bij die ene perfecte combinatie die perfect past.

Begin de reis samen met ons, samen kiezen uit de 4 SieMatic Lifestyles, die wij dan volledig op smaak voor u maken met de ingrediënten als matte of glanzende oppervlakken, greeploos of met grepen, kiezen uit de kleuren van het SieMatic ColorSystem en een keuze maken uit de levendige houtsoorten, keramiek, mooie metalen of kwalitatieve kunststoffen.

Maak een afspraak bij ons in de showroom. Ervaar de kleuren, voel de materialen en ervaar de luxe, kwaliteit van het design en bespreek uw plannen met Steffy, Jeanet of Ruud. Wij zijn kundige designers en adviseurs, met ervaring om uw smaak te vertalen naar het keuken volledig afgestemd op uw smaak.

Het begin van uw eigen SieMatic keuken begint samen met een smaakmaker.

Lees meer
Groot Keuken en Bad adviseur Steffie Siematic
Groot Keuken en Bad adviseur Siematic
Groot Keuken en Bad adviseur Siematic Matthijs

Ons keukenadvies in 3 eenvoudige stappen

Het kiezen van een nieuwe keuken is een belangrijke beslissing. Bij ons doorloopt u een overzichtelijk proces in 3 stappen om tot de perfecte keuken te komen

Groot Keuken en Bad keukenadvies Siematic
Groot Keuken en Bad afspraak maken Siematic

Afspraak maken

Het maken van een afspraak is eenvoudiger dan ooit. Dankzij onze handige afsprakenplanner op de website kun je snel en gemakkelijk de ideale dag en tijd voor jouw consult reserveren. Zo kun je je volledig voorbereiden op ons eerste kennismakingsgesprek. In voorbereiding op je afspraak is het raadzaam na te denken over je vragen en wensen. Zo kunnen we tijdens het gesprek direct de belangrijkste onderwerpen bespreken en jou het best mogelijke advies geven. Onze afsprakenplanner toont direct de beschikbare opties, zodat jij de meest geschikte tijd kunt kiezen. Neem vandaag nog contact op voor jouw persoonlijke adviesgesprek.

Lees meer
Groot Keuken en Bad keukenadvies kennismaking Siematic

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is een essentieel onderdeel van ons proces. Tijdens dit persoonlijke gesprek nemen we de tijd om jouw wensen en behoeften uitvoerig te bespreken. We willen je goed leren kennen, zodat we een keukenontwerp kunnen maken dat perfect aansluit op jouw levensstijl en voorkeuren. Dit gesprek is de ideale gelegenheid om al je vragen te stellen en om je ideeën en inspiratie te delen. Op basis van onze bevindingen maken we een plan op maat, waarbij we alle aspecten van jouw droomkeuken in overweging nemen. Onze ervaren adviseurs staan klaar om je te begeleiden en te adviseren, zodat we samen tot het beste resultaat komen. Plan vandaag nog je kennismakingsgesprek en zet de eerste stap richting jouw nieuwe keuken.
Lees meer
Groot Keuken en Bad Siematic presentatie keukenontwerp

Presentatie van uw keukenontwerp

Uw nieuwe keuken gaat pas echt voor u leven als wij u de ideeën presenteren op een levensechte manier. Dankzij onze gedetailleerde tekeningen en 3D-visualisaties krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw droomkeuken er in werkelijkheid uit komt te zien.
Naast het ontwerp geven wij u meteen ook een prijsindicatie. Zo weet u direct waar u aan toe bent en kunt u uw budget optimaal benutten. Met onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat u met een gerust hart kunt uitkijken naar uw nieuwe keuken. Wij begeleiden u graag stap voor stap naar het perfecte resultaat.

Lees meer

Een goede voorbereiding is het halve werk

Elke keuken is bijzonder. Dat komt door uw eigen smaak, maar ook door de ruimte waarin de keuken komt te staan. Ons doel is altijd de vorm en beschikbare ruimte zo goed mogelijk te gebruiken zodat het ontwerp het beste tot z’n recht komt. Hieronder vind u een aantal tips en tools waarmee wij samen de meest ideale keuken kunnen samen stellen.

De handige SieMatic ontwerpchecklist

Het plannen van een nieuwe keuken is een spannend maar uitdagend proces. Om ervoor te zorgen dat u niets over het hoofd ziet, hebben wij op basis van onze ervaring een handige checklist samengesteld.
Door deze vragen zorgvuldig te overwegen, legt u een solide basis voor het ontwerp van uw droomkeuken. Neem de tijd om uw antwoorden te overdenken en schroom niet om professioneel advies in te winnen. Met een doordachte aanpak bent u goed voorbereid op het realiseren van een functionele en stijlvolle nieuwe keuken.

Siematic ontwerp checklist Groot Keuken en Bad

Inspiratie met SieMatic Lifestyle Brochures

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe droomkeuken? Vraag dan nu de digitale SieMatic Lifestyle Brochures aan en ontvang ze direct in uw mailbox. Deze brochures staan boordevol prachtige sfeerbeelden die u ideeën geven voor het ontwerp en de stijl van uw nieuwe keuken.
Naast inspirerende foto’s bieden de SieMatic Lifestyle Brochures waardevolle tips en informatie over de uitzonderlijke kwaliteit en eindeloze mogelijkheden van SieMatic keukens. Vraag de digitale brochures nu aan en zet de eerste stap naar de keuken van uw dromen met SieMatic.

Siematic Brochure Groot Keuken en Bad

Stap voor stap naar de keuken van je dromen met de digitale keukenplanner

De digitale keukenplanner kan een goede eerste stap zijn naar een keukeun die aan al jouw wensen voldoet. Er moeten veel beslissingen worden genomen, dus het is belangrijk om te weten hoe je het beste kunt beginnen. Door de vragen te beantwoorden, krijg je een idee van hoe je nieuwe keuken eruit kan zien. Deze informatie kan worden vastgelegd in de meegeleverde vragenlijst. Door deze in te vullen en op te sturen, heb je de eerste stap richting je nieuwe SieMatic keuken al gezet. De planner biedt je de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan met het ontwerpen van je droomkeuken.

Siematic pure collection Groot Keuken en Bad
Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.