Tegels voor iedere ruimte

Hoogwaardige tegels voor wand en vloer

Prachtige tegels voor wanden en vloeren

Tegels voegen een glanzend en elegant tintje toe aan uw interieur, en bieden tegelijkertijd extra comfort dankzij hun compatibiliteit met vloerverwarming, koeling, en warmtepompen. In vergelijking met hout, vinyl of textiel, hebben keramische tegels aanzienlijk betere warmtegeleidende eigenschappen. Wanneer u een warmtepomp met koelfunctie gebruikt, zullen keramische tegels in de zomer ongeveer 3 graden koeler aanvoelen dan andere materialen.

Bij Groot Keuken en Bad staan onze experts klaar om u deskundig advies te geven over de geschiktheid van tegels in elke ruimte. We nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken, waar u een uitgebreide collectie tegels kunt ontdekken en bewonderen.

Maak een afspraak of loop binnen in onze showroom!

Tegels Noord holland

Ontdek de tegel showroom in Noord Holland

Groot Keuken en Bad bevindt zich op het ruime industrieterrein Baanstee-Oost in Purmerend, Noord-Holland, waar u onze uitgestrekte showroom van 2.000 vierkante meter aantreft. Deze veelzijdige showroom fungeert als het epicentrum voor keukens, badkamers en tegels, en biedt een schat aan inspiratie voor al uw huiselijke bouw- of verbouwprojecten. Ons team van doorgewinterde adviseurs staat paraat om u professioneel advies te verstrekken en u te begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes.

Bovendien voorzien wij in hoogwaardige montage- en inbouwdiensten voor uw keukens en badkamers, waardoor u kunt rekenen op een vakkundige installatie van de door u gekozen producten.

Tegels Noord Holland

Bij de keuze van nieuwe tegels is het van uiterst belang om weloverwogen beslissingen te nemen en eerlijk advies te verkrijgen. Met onze rijke ervaring, diepgaande technische expertise en gepassioneerde toewijding aan het creëren van zowel prachtige als functionele ruimtes, staan wij paraat om aan al uw behoeften te voldoen. Wij begrijpen dat elke keuken of badkamer maatwerk vereist, en daarom nemen we uitgebreid de tijd om samen met u de perfecte tegels te kiezen. In nauwe samenwerking werken we aan een gedetailleerd en realistisch ontwerp. Vervolgens bieden we u geheel vrijblijvend een passende offerte, zodat u rustig de tijd kunt nemen om weloverwogen beslissingen te nemen. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek, of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies.

Deskundig tegel advies

Onze ervaren adviseurs zijn paraat om u van waardevolle begeleiding te voorzien bij de selectie van de juiste tegels, wat alle aspecten omvat, van afmetingen en materialen tot kleuren en ontwerp. Wij zullen uw voorkeuren omzetten in een interieurontwerp dat naadloos aansluit op uw persoonlijke stijl. Het meebrengen van de plattegrond van uw huis is handig, aangezien dit ons in staat stelt om een 3D-visualisatie te creëren van hoe uw gekozen tegels eruit zouden zien in uw keuken of badkamer. Dit geeft u een helder beeld van het eindresultaat voordat we van start gaan. Gedurende het proces heeft u de vrijheid om wijzigingen aan te brengen, en wij zullen u tevens op de hoogte stellen van mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

3D ontwerp voor tegels bij u thuis

Groot Keuken en Bad stelt u in staat om een 3D-ontwerp te verkennen voordat u daadwerkelijk overgaat tot de aankoop van uw tegels. Wij realiseren ons het belang van het kunnen visualiseren van wat u aanschaft en hoe uw toekomstige ruimte eruit zal zien. Dankzij geavanceerde technologische mogelijkheden zijn wij in staat om een nauwkeurig en realistisch 3D-ontwerp te creëren van uw beoogde tegelontwerp.

Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.