Tegels voor iedere ruimte

Hoogwaardige tegels voor wand en vloer

Prachtige tegels voor wanden en vloeren

Tegels geven uw interieur een glanzende en elegante uitstraling, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor comfort door hun compatibiliteit met vloerverwarming, koeling en warmtepompen. In vergelijking met hout, vinyl of textiel geleidt keramiek warmte veel beter. Als u een warmtepomp met koeling gebruikt, zullen keramische tegels in de zomer ongeveer 3 graden koeler blijven dan andere materialen. Bij Groot Keuken en Bad staan we klaar om u deskundig advies te geven over de geschiktheid van tegels in elke ruimte. Neem gerust een kijkje in onze showroom, waar u een uitgebreide selectie tegels kunt bewonderen.

Maak een afspraak of loop binnen in onze showroom!

Tegels PURMEREND

Ontdek de tegel showroom in Purmerend

Groot Keuken en Bad is gevestigd op het ruime industrieterrein Baanstee-Oost in Purmerend, waar onze uitgestrekte showroom van 2.000m² te vinden is. In deze showroom, die dienst doet als keuken-, badkamer- en tegelcentrum, kunt u volop inspiratie opdoen voor al uw huiselijke bouw- of verbouwplannen. Ons team van ervaren adviseurs staat klaar om u professioneel advies te geven en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Bovendien bieden wij ook hoogwaardige montage- en inbouwdiensten voor uw keukens en badkamers, zodat u kunt rekenen op een vakkundige installatie van uw gekozen producten.

Tegels Purmerend

Bij de aanschaf van nieuwe tegels is het cruciaal om de juiste keuze te maken en eerlijk advies te krijgen. Met onze jarenlange ervaring, uitgebreide technische kennis en passie voor het creëren van prachtige en praktische ruimtes, staan wij klaar om aan al uw wensen te voldoen. We begrijpen dat elke keuken of badkamer maatwerk vereist, daarom nemen wij de tijd om samen met u de perfecte tegels te selecteren. We werken nauw samen om een gedetailleerd en realistisch ontwerp op te stellen. Vervolgens bieden wij u geheel vrijblijvend een passende offerte, zodat u rustig de tijd kunt nemen om een beslissing te maken. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek, of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies.

Deskundig tegel advies

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u waardevolle ondersteuning te bieden bij het kiezen van de juiste tegels, inclusief afmetingen, materialen, kleuren en design. We zullen uw wensen omzetten in een interieurontwerp dat perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak. Het is handig om de plattegrond van uw huis mee te nemen, zodat we een 3D-impressie kunnen maken van uw gewenste tegeltoepassing in keuken of badkamer. Op die manier krijgt u vooraf een duidelijk beeld van het eindresultaat. Tijdens het proces kunt u nog wijzigingen aanbrengen, en we zullen u ook informeren over mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

3D ontwerp voor tegels bij u thuis

Bij Groot Keuken en Bad bieden wij u de mogelijkheid om een 3D-ontwerp te ontvangen voordat u daadwerkelijk uw tegels aanschaft. We begrijpen dat het belangrijk is om precies te kunnen zien wat u koopt en hoe uw toekomstige ruimte eruit zal zien. Dankzij geavanceerde technologieën kunnen wij een gedetailleerde en realistische 3D-weergave maken van uw gewenste tegelontwerp.

Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.