Tegels voor iedere ruimte

Hoogwaardige tegels voor uw wand en vloer in Volendam

Prachtige tegels voor wanden en vloeren

Tegels geven uw interieur een glanzende en elegante uitstraling, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor comfort door hun compatibiliteit met vloerverwarming, koeling en warmtepompen. In vergelijking met hout, vinyl of textiel geleidt keramiek warmte veel beter. Als u een warmtepomp met koeling gebruikt, zullen keramische tegels in de zomer ongeveer 3 graden koeler blijven dan andere materialen. Bij Groot Keuken en Bad staan we klaar om u deskundig advies te geven over de geschiktheid van tegels in elke ruimte. Neem gerust een kijkje in onze showroom, waar u een uitgebreide selectie tegels kunt bewonderen.

Maak een afspraak of loop binnen in onze showroom!

Tegels Volendam

Ontdek de tegel showroom

Gevestigd op het uitgestrekte industrieterrein Baanstee-Oost in Purmerend, bevindt zich Groot Keuken en Bad. Onze royale showroom, met een oppervlakte van maar liefst 2.000m², fungeert als het ultieme centrum voor keukens, badkamers en tegels. Hier kunt u volop inspiratie opdoen voor al uw huiselijke bouw- en verbouwprojecten. Ons deskundige team van adviseurs staat paraat om u professioneel advies te verstrekken en u te begeleiden bij het nemen van de juiste beslissingen. Daarnaast bieden wij hoogwaardige montageservices en installatiediensten voor uw keuken of badkamer in Volendam, zodat u verzekerd bent van een vakkundige plaatsing van uw geselecteerde producten.

Tegels Volendam

Bij de aanschaf van nieuwe tegels is het van essentieel belang om de juiste keuze te maken en eerlijk advies te ontvangen. Met onze jarenlange ervaring, uitgebreide technische kennis en passie voor het creëren van prachtige en functionele ruimtes, staan wij paraat om aan al uw behoeften te voldoen. We begrijpen dat elke keuken of badkamer uniek is, daarom nemen we de tijd om samen met u de perfecte tegels te selecteren. We werken nauw samen om een gedetailleerd en realistisch ontwerp te ontwikkelen. Daarna bieden we u graag een vrijblijvende offerte aan, zodat u rustig de tijd kunt nemen om een weloverwogen beslissing te nemen. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek, of u kunt direct een afspraak maken voor uitgebreid advies.

Deskundig tegel advies

Onze deskundige adviseurs zijn gereed om u waardevolle begeleiding te bieden bij het selecteren van de perfecte tegels voor uw woning in Volendam. Dit omvat overwegingen zoals afmetingen, materialen, kleuren en ontwerp. We zullen uw voorkeuren omzetten in een interieurontwerp dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke smaak. Het is handig als u de plattegrond van uw huis meeneemt, zodat we een 3D-visualisatie kunnen maken van hoe uw gewenste tegeltoepassing eruit zal zien in uw keuken of badkamer. Op deze manier krijgt u vooraf een helder beeld van het eindresultaat. Gedurende het proces heeft u nog steeds de flexibiliteit om wijzigingen aan te brengen, en we zullen u tevens informeren over mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

3D ontwerp voor tegels bij u thuis

Bij Groot Keuken en Bad bieden we u de kans om een 3D-ontwerp te verkrijgen voordat u daadwerkelijk beslist over uw tegelaankoop. We begrijpen hoe cruciaal het is om exact te kunnen visualiseren wat u aanschaft en hoe uw toekomstige ruimte eruit zal zien. Met behulp van geavanceerde technologieën zijn we in staat om een gedetailleerde en realistische 3D-weergave te creëren van uw beoogde tegelontwerp.
Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.