Tegels voor iedere ruimte

Hoogwaardige tegels voor wand en vloer

De mooiste wand- en vloertegels

Tegels geven een glanzende en chique uitstraling aan uw interieur. Maar tegels zijn ook comfortabel, omdat ze goed samengaan met vloerverwarming, koeling of een warmtepomp. Keramiek geleidt namelijk beter dan hout, vinyl of textiel. Gebruikt u een warmtepomp met koeling, dan blijven keramische tegels in de zomer circa 3 graden koeler dan elk ander materiaal. Bij Groot Keuken en Bad adviseren wij u graag over de toepasbaarheid van tegels in iedere ruimte. Kijk rustig rond in onze showroom, waar een grote selectie tegels te zien is.

Badkamertegels

Bij Groot Keuken en Bad vindt u een uitgebreide collectie van de mooiste badkamertegels. Of u nu op zoek bent naar strakke, moderne tegels, of juist naar authentieke tegels met een rustieke uitstraling, de keuze is aan u. Onze deskundige adviseurs adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat uw badkamer perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en stijl.

Keukentegels

Met tegels kunt u de keuken prachtig aankleden. Keukentegels zijn ook sterk en bestand tegen hoge temperaturen, zoals wanneer u aan het koken bent. Onze collectie bestaat uit keramische en natuurstenen tegels in diverse kleuren en stijlen. Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het kiezen van een functionele én sierlijke achterwand van uw keuken.

Tegels in huis

Vloertegels springen in het oog en geven uw interieur een kenmerkende uitstraling. Welke tegels u kiest hangt af van uw smaak en de stijl die u de woning wilt meegeven. Het is verstandig om u daarbij goed te laten adviseren. Van een goed gekozen tegelvloer hebt u een leven lang plezier. Laat u ook bijpraten over de mogelijkheden van vloerverwarming. Verwarmde tegels zijn behaaglijk en houden de warmte goed vast.

Buitentegels

Tegels geven uw terras, tuin, oprit of balkon een klassieke uitstraling, maar zijn ook buitengewoon praktisch. Onze buitentegels zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo kunt u jarenlang genieten van mooie en duurzame bestrating in de buitenruimte. Groot Keuken en Bad heeft een uitgebreid assortiment van verschillende materialen en stijlen, van keramische tegels tot natuursteen. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste tegels.

Groot Keuken en Bad logo hr

We zien u graag in onze showroom!

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Groot Keuken en Bad logo wit

Volume 6
1146 WJ Purmerend
088 1050400
info@grootkeukenenbad.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Volume is de afbouw-partner van Groot Keuken en Bad

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.